Tandprothese

Er zijn verschillende typen van tandprothesen, te gebruiken afhankelijk van u persoonlijke situatie. tandprothesen

Immediaatprothese

Immediaatprothese, soms aangeduid als tijdelijke prothesen, worden geplaatst in de open wonden onmiddellijk nadat de natuurlijke tand is verwijderd. Onmiddellijke prothesen geven u het voordeel van het uitlopen van de tandartspraktijk met nieuwe tanden op dezelfde dag. Aangezien als het tandvlees begint te genezen en de zwelling vermindert, enige verschuiving kan plaatsvinden en de denturist moet verder afstellen maken om het gebit goed te lijnen.

Implantaat prothesen

Implantaat prothesen zijn de hoogste standaard in prothesen stabiliteit. Zoals met een kunstgebit in het algemeen, vallen ze in de twee categorieën; volledige en gedeeltelijke. Titanium staven zal direct worden geïnstalleerd in de bot ruggen van de kaak, ofwel omhoog of omlaag, afhankelijk van de kaak, en individuele tanden worden dan gecementeerd op elke post.

implantaat prothese

De staven kunnen ook in het vooroppervlak van het tandvlees worden geïnstalleerd en geheel prothese brug kan vervolgens op de staanders worden bevestigd.

Implantaten hebben een groot succes en hoewel duurder, worden steeds zeer populair vanwege de grote stabiliteit en de natuurlijke uitstraling die zij kunnen bieden.

Klikgebitten

Ze zijn enigszins een variatie op implantaat prothesen en partiële prothesen. Klikgebitten prothesen zijn de meest effectieve keuze als het gaat om de stabiliteit. Ze zijn stevig op hun plaats gehouden met behulp van tandheelkundige implantaten of ankers in de bestaande tanden.

Klikgebit
Wat maakt hen uniek is de locator bijlagen ingebed in het weefsel kant van de prothese. De locator bijlagen klikken op de implantaten of op de locator receptoren. Dit betekent dat ze zijn handig en uitneembare (zoals partiële prothesen).
Module prothesen worden gewoonlijk gebruikt als de patiënt geen tanden heeft, maar toch voldoende bot om een implantaat te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u altijd bij een van onze praktijken terecht. Wij hebben veel locaties overal in Nederland.

Als u een goedkope tandprothese en tandprothetishe praktijk moet vinden, ga naar onzle Locaties pagina.